Tutuk mesajında, “Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan korona virüs sebebiyle her ne kadar büyüklerimizden ayrı kalsak da, bir telefonla hatırlarını sormalıyız. Bilgi, birikim ve tecrübelerin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan kıymetli büyüklerimizin her biri bizlerin değeridir. Varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren asırlık çınarlarımızın daima yolundayız. Onlara hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek hepimizin en önemli görevidir.

Onları sadece özel günlerde değil, her zaman hatırlamalıyız. Bu bilinci de çocuklarımıza ve gençlere aşılamalıyız. Yalova Belediyesi olarak yaşlılarımız için ‘Evde Kuaför ve Berber’ hizmetini sürdürmekteyiz. Bu kapsamda düzenli olarak belediyemizin kuaför ve berberleri kıymetli büyüklerimizin bakımlarını yapmaktalar. Yaptığımız bu uygulama ile büyüklerimizden gelen teşekkürler bizleri oldukça mutlu ettiği gibi onların her zaman yanında olduğumuzun da göstergesidir. Kıymetli büyüklerimizin sağlıklı ve huzurlu geleceğe güvenle bakmaları adına onlar adına yapacağımız çalışmalar devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli büyüklerimizin ‘18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftasını’ kutluyor, sağlık dolu uzun ömürler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.