Gönül-Der çatısı altında bulunan İdeal Aile Derneği, Aşevi Derneği, Ribat Derneği, Anadolu Gençlik Derneği, Gökkuşağı Derneği, Yihder,Hayrat Vakfı Yalova şubesi, İ.H.H Yalova şubesi, Hanımeli Derneği, Merve Derneği, İlim Yayma Cemiyeti Yalova Şubesi, Şuurlu Öğretmenler derneği, Eğitim Bir-Sen, Memur-Sen, Şefkat Derneği, Sogel Derneği, Teker Teknik Vakfı,Yeni Asya Vakfı Temsilciliği,Alperen Ocağı Yalova şubesi ve Sivaslılar Derneği ile iftarda buluştu.

      Yalova-Bursa yolunda bulunan Çömlek Resturant'da GÖNÜL-DER üyeleriyle biraraya gelen Yalova Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Barbaros Binicioğlu, iftar sonrası dernek üyeleriyle Yalova'nın yerel sorunlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

     Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar sonrasında Binicioğlu, "Yaklaşık 20 derneğimiz ve temsilciliklerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kendileri bizleri davet ederek onurlandırmış da oldular. Bizde bu daveti kırmadık teşrif ettik. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

    Cuma günü yapılan iftar yemeğinin ertesi günü Cumartesi pazarını gezen ve gerek vatandaşlarla gerek ise pazarcı esnafıyla sohbet eden Barbaros H. Binicioğlu burada özellikle pazarcıların dertlerini ve sıkıntılarını dinledi. Pazar yapan vatandaşlarla da samimi ilişkiler kuran ve onların yakın ilgisiyle karşılaşan Binicioğlu, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı.