BİVED'i bizzat karşılayan Özel Atakent Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Özhan Attepe ve Hastane Müdürü Cengiz Akın, engelli vatandaşlarımız için hastanede gerçekleştirilen düzenlemeler hakkında bilgiler verdi.

Diğer branşlarda olduğu gibi yeni açılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi’nde de kendilerine ISO Uluslararası Kalite Standartlarına ve Sağlık Bakanlığı Hizmet Kalite Standartlarına uygun sağlık hizmeti sunacaklarının müjdesini veren Başhekim Uzm. Dr. Özhan Attepe, “Sunduğumuz tedavi hizmetleri ile tüm engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Sizlere ve Yalova Halkı'na daha iyi şartlarda sağlık hizmeti verebilmek için imkanlarımızı her geçen gün daha da iyileştiriyoruz. Bu bağlamda sizlerden gelen her türlü öneriye de açığız.” diye konuştu.

Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları dile getiren BİVED Başkanı Ergül Dağcı “Derneğimiz, engellilerin sesini topluma duyurmak ve bizler için daha yaşanılır bir dünya oluşturmak için kuruldu. Bu amaçla toplumda farkındalık yaratıcı çalışmalar planlıyoruz. Engelli olmayan kişilere her zaman şunu hatırlatırım; 'Engelliler ve engelli olmayanlar arasında ince bir çizgi var. Engelsiz olanlar da her an engelli olabilir. Ancak başlarına gelmeden bunu idrak edemiyorlar.” Şeklinde düşüncelerini açıkladı.

Özel atakent Hastanesi olarak her zaman engelli vatandaşlar ve ailelerinin yanında olduklarını belirten yetkililer, gerçekleştirdikleri ziyaret için “Biz de Varız Engelliler Derneği” ne teşekkürlerini sundu.