Geçen sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye parodileriyle yarışmada performans sergileyen ekip bu yıl başka skeçlerle Star TV ekranından seyircilere seslenecek. Ekibin yazarı ve yönetmeni Cihad Keskin, “Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye geçtiğimiz yıl çok ilginç bir şekilde katılmıştık. İşin daha da garip olan tarafı bu ilginçlikler yarışmadan elenene kadar peşimizi bırakmadı ve yarışmadan elendikten sonra da devam etti. Normal şartlar altında, bu tip televizyon programlarından sonra ekiplerde çeşitli anlaşmazlıklar ve dağılmalar meydana gelir, ki buna hep şahit olmuşuzdur. Oysa biz, bu buhranlı süreci bir iki kayıpla aşmayı başardık ve kadromuzu daha da genişletmeyi bildik. Geçtiğimiz sezon yarışmaya başlarken 6 kişi olan kadromuz bugün 24 kişi. O gün Yalova seyircisi tarafından bilinirken bugün Yalova dışında da tanınır durumdayız. Bunda seyircilerimizin desteğinin oldukça önemli bir payı var. Bir diğer pay sahibi de Acun Medya ekibi ve Yetenek Sizsiniz Türkiye’dir. Yarışmaya bu yıl katılmayı düşünmemizin en büyük sebebi, bizi Türkiye’ye tanıtan ekranda, bugün bulunduğumuz yere gelerek yaptığımız şeyleri yapabilmemize olanak sağlayan kişilere yine o ekran vasıtasıyla teşekkürlerimizi sunabilmek. Elbette yarışmada elimizden geleni yapacağız ve Yalova’nın adını ulusal anlamda duyurmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullanırken “Geçtiğimiz sezon, yarışmanın 4 sezonu boyunca hiç kimsenin yapmayı düşünmediği bir konseptle sahne alıp yarışmaya katıldığımızda aklımızda ciddi soru işaretleri vardı. Neticede jürinin tam karşısında jüriyi canlandıracaktık. Hem de bunu yarışmanın içerisinde yarışmayı da canlandırarak yapacaktık. Büyük bir cesaretti aslında. Fakat bugün bile görüyoruz ki, yarışmadan Mart ayında elenmemize karşılık, seyircilerimizden hala almayı sürdürdüğümüz mesajlar, bu yıl katılıp katılmayacağımızı soran insanlar var ve içimizdeki vefa duygusunu dinleyerek bu sezon da yarışmadaki yerimizi alacağız.” dedi.

HER YOL PARİS DEVAM EDİYOR                                            

  Ekibin resmiyete kavuşmasının ardından, şehirdışındaki festivallerde sahne alan ve Yalova’da Her Yol Paris isimli oyunlarını dizi mantığıyla sahneleyen ekip Her Yol Paris’e ara vermeyi düşünmediklerini de belirtti. “Ağustos ayının sonlarında Her Yol Paris’in 2. bölümünü sahneleyerek, 3. bölümün Ekim ayı içerisinde olacağını söylemiştik. Yarışmaya katılıyor oluşumuz Yalova’daki seyircilerimizi boşlayacağımız anlamına gelmiyor. Söz verdiğimiz gibi, Ekim ayının son haftasında Her Yol Paris’in 3. bölümüyle sahne alarak seyircilerimizi güldürmeye devam edeceğiz” diyen Keskin, “Oyunumuzun olduğu gün kimseye söz vermeyen seyircilerimiz Her Yol Paris’e gelmeyi seçtikleri takdirde tüm streslerinden arınacaklar. Daha önceki oyunlarımızda bize eşlik eden seyircilerimiz bunu daha önce yaşadılar.” dedi.

Her Yol Paris, 3. bölümüyle, 26 Ekim 2013 Cumartesi akşamı saat 19.00’dan itibaren Yalova Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.