Valilikten, bahse açık yer toplantısı talebi ilgi (a) (b) (c) genelgeler ile ilgi (ç) Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma rehberinde belirtilen kurallara riayet edilmesi kaydıyla uygun görüldüğü ve belirtilen yer, tarih ve saatlerde gerekli gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağı belirtildi.

“Bill Gates sıvısına karşıyız”

“Büyük Uyanış” adıyla herkese çağrı yapılan miting için her ilden otobüsü kalkacak. Mitinge; Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Bağımsız Türk Ortodoks Patrikhanesi Sözcüsü Sevgi Erenerol, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemil Çolak, 15 Temmuz'da ki darbe girişimine tepki göstererek, Atatürk Havalimanı'nda tankın önüne yatan Metin Doğan, Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman, KKTC Pandemi Platformu Genel Başkanı Tuğcehan Ören ve Platformun Avukatı Seda Okgül, Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar, Engellilerimiz için Engelsiz İstanbul İttifakı Genel Başkanı Mustafa Kızılcan, Esnaf ve sanatkarlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Memur ve Emekli Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Muzaffer Kala’nın katılacağı açıklandı.

6 tane daha miting yapılacak

“Biz Aşı Karşıtı Değiliz” yalnızca Bill Gates çetesine ve onun sıvısına karşıyız açıklamasında bulunan birliğin ilk hedefi; 11 Eylül Maltepe mitingi olacak.  

Bu mitingin ardından 18 Eylül Diyarbakır, 25 Eylül Erzurum, 2 Ekim Samsun, 9 Ekim İzmir, 16 Ekim Antalya ve 23 Ekim 2021 de Ankara mitingleri ile aşı konusunda yanlış düşünceler vatandaşlara aktarılacak.