Başkan Vekili Tutuk’a, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Ahmet Sarıduman, Volkan Dadaloğlu ile AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Emirhan Balkaya’da eşlik etti.

Her mahalleye önem verdiklerini her mahalle için ayrım yapmadan hizmet edeceklerini belirten Başkan Vekili Tutuk; “Kentimizin 14 güzide mahallesini çalışma arkadaşlarımızla birlikte geziyoruz ve esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Her mahallemiz bizim için önemli ve her mahallemiz için projelerimiz var. Bunları belli programlar çerçevesinde gecikmeden yapacağız. Her ziyaret etmiş olduğumuz mahallede ise hem vatandaşlarımızla hem de esnafımızın talep ve isteklerini dinleyerek notlarımızı alıyoruz” dedi.

Arabacılar Sokak’ta esnaf ile buluşuldu

Paşakent Mahallesi programının bitimi ardından Arabacılar sokakta esnaf ile bir araya gelen Başkan Vekili Tutuk, burada bulunan esnaf ve vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Yalova Belediyesi tarafından sosyal mesaj içeren “ Maskeni Tak. Mesafeni Koru” yazılı tişörtleri esnaflara ve çocuklara takdim eden Başkan Vekili Tutuk, kurallara uyulması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.