10 yıldan bu yana sektörün içinde olmasının yanı sıra, mutfak üzerine çeşitli eğitimler ve kurslar alan Canan Ertuğrul, Yalova halkına sınırsız hizmet verebilmek için 24 saat açık bir işletme olacakları müjdesini verdi.

Daha önce İstanbul Tuzla, Kartal gibi ilçelerde bu işi yaptıklarını, gelen misafirlerin tattıkları yemeklerden ve hizmetten memnun kaldıklarını söyleyen Ertuğrul, ‘Çiftlikköy’de, kalitenin, lezzetin yeni adresi ‘Canan’ın Yeri’ olacak’ dedi.

24 Saat boyunca; tavuk suyu, mercimek, ezogelin, işkembe, kelle paça, ayak paça, et haşlama gibi zengin çorba çeşitleri ve Akçaabat köfte, kasap köfte, kuzu şiş, pirzola, külbastı gibi ızgara çeşitleri ile hizmet sunacak olan ‘Canan’nın Yeri’ ayrıca yakın zamanda bahçeli alanlarında kahvaltı hizmetine de başlayacak. Uygun fiyat politikasıyla her keseye uygun bir işletme olduklarını söyleyen Ertuğrul, tüm Yalovalıları yeni işletmelerine davet etti.

Ertuğrul, ‘Hizmet için varız, lezzetin tek adresiyiz’

Eşi Ercan Ertuğrul, işletme ortakları Yusuf Baki ile birlikte Yalova’ya gönülden hizmet edeceklerini söyleyen Canan Ertuğrul, ‘Yakın zaman içinde paket servise başlayacağız, gelen misafirlerimizin park sıkıntıları olmayacak. Hizmet için varız, lezzetin tek adresiyiz’ dedi.