Çandır yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz Cuma Günü, Cuma Namazını eda etmek üzere evden çıktığı esnada, kimliği belirsiz bir çetenin mensupları tarafından, silahlı ve sopalı saldırıya uğrayan Genel Bşk. Yardımcımız Selçuk Özdağ Beyefendiye yapılan alçak saldırı göstermiştir ki; siyaset müessesesi, kaba kuvvet ile şekillendirilmek istenmekte ve siyasiler, doğrudan saldırılar ile tehdit edilmektedir.

Kıymetli Yalovalı Hemşerilerim,

Gelecek Partisi, sivil siyasetin savunucusudur. Antidemokratik, bağnaz ve despotik bir düşünce, kapımızdan içeri giremez. Bizim düşünce iklimimiz, Hz. Mevlana'nın, Yunus Emre'nin öğretisini temel alır. Aksini düşünenler için ise sadece üzülürüz.

Yanında olanlara teşekkür etti

Bu sebeple, bizleri, gerek telefonla arayan, gerekse sosyal medya üzerinden bu çirkin saldırıyı kınayan, 24. Yasama Dönemi Yalova Milletvekili Temel Coşkun'a, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar ve kıymetli yönetici arkadaşlarına, DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve kıymetli yönetici arkadaşlarına, değerli sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerimize, kıymetli medya mensuplarımıza, bizimle birlikte kalpleri çarpan tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Benzer olayların tekrarlanmaması dileğiyle, iyi hafta sonları dilerim.” İfadelerini kullandı.