Toplantının açış konuşmasını yapan CHP Termal İlçe Başkanı Çidem Gevinç, ‘CHP,  tüm yerleşim yerlerinde olduğu gibi yerel seçimlerde de, Termal ilçesinde iddialı olacak. Termal Belediye Başkan Adayını Termal İlçe örgütü belirleyecek. Önümüzdeki aylarda belediye başkan adayını kamuoyuna bir basın toplantısıyla duyuracağız’ dedi.

   CHP Termal İlçe yönetiminin ve mahalle temsilcilerinin, söz alarak önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde izlenecek politikalarla ilgili görüşlerini belirtmelerinin ardından söz alan CHP İl Başkanı Özcan Özel, ‘Danışma Kurulu toplantısına sadece yönetici ve mahalle temsilcileri katıldı. Önümüzdeki ay yapılacak örgüt toplantısına ise tüm üyelerin katılacak. Göreve geldiğimiz son 10 ay içinde örgütümüz Altınova’dan Armutlu ilçesine kadar tüm ilçelerde danışma kurullarının düzenli olarak her ay topluyor. Ancak bu tür çalışmalar elbet yeterli değildir. Mahalle ve sandık bazında örgütlenmelere önem vermeliyiz’ dedi.

 

Türkiye Cumhuriyetinin açılım projeleriyle bölünmenin eşiğine geldiğini vurgulayan Özel, ‘ CHP ülkenin kurucuları tarafından kurulmuş bir partidir. Sorumluluğumuz herkesten büyük. CHP olarak oynanan bu oyuna mutlaka dur diyeceğiz. Anayasa’nın ilk dört maddesinin bir satırını bile oynatmayacağız’ dedi.

 

     CHP Termal İlçe Danışma Kurulu toplantısının ardından CHP’ye katkı vermiş parti Termal İlçe Örgütü büyüklerinden,  Cemil Gak, Ekrem Gevinc, Hüsnü Buldu ve Hamdi Saraçoğlu’na plaket takdim edildi.