İl Başkanı Ertan Şener başkanlığında Ankara’ya giden Yöneticiler ve Parti Üyeleri, adı CHP’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığında adı geçen Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi de ziyaret ettiler.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun grupta yaptığı konuşmasını Muharrem İnce ile birlikte takip eden CHP Yalova İl Örgütü üyeleri, daha sonra TBMM Konferans Salonunda bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Milletvekili Muharrem İnce; ‘’Yalova İl Başkanı Ertan Şener’in ve İl Örgütü Yönetim ve üyelerini burada görmek beni memnun etmiştir. Örgüt olma gereği budur. Cumhurbaşkanı adaylığına adım geçiyor. Sizlere belirteyim ki, bu görev verilsin verilmesin bizler parti adına ve Partimiz CHP için çok çalışacağız. Bu seçimler ülkemiz geleceği ve Parlamenter sistem için büyük önem taşıyor. Herkes bunun farkında olsun. Ama kimse bize Ekmelettin gibi bir adayı da dayatmaya kalkmasın. Aynı suda iki defa yıkanılmaz. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Bunun için sizlerinde aynı anlayış içinde olduğunuzu biliyorum. Ülkemiz için hayırlısı olsun’’dedi.

 İl Başkanı Ertan Şener’de açıklamasında; ‘’Biz bir aileyiz. Tabi ki ailemiz için de birinin ülkemiz adına iyi yerlere gelmesi bizlere gurur verir. Bu gururun heyecanını yaşıyoruz. Vekilimizin adının Cumhurbaşkanlığın da geçmesi bunun için yeterli değil mi? Vekilimiz merak etmesin, tüm CHP’lilerin, Muharrem İnce adında birleştiklerini görüyoruz. Buda bizi oldukça umutlandırıyor. Yalova İl Örgütü olarak vekilimizin her zaman yanında olduğumuzu ve Yalova’da da 24 Haziran seçimlerinde de 3-0 yaparak bunu kanıtlayacağız. Ülkemiz için hayırlısını diliyorum’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi. Yapılan açıklamaların arsından tüm partililer, TBMM koridorunda toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.