CHP İl Yöneticilerini, kapıda karşılayan YESO Başkanı Fehmi Öncü ve Başkan Vekili Abdullah Gencer, CHP İl Başkanı Özcan Özel ve il yöneticileriyle yaklaşık bir saate yakın sohbet etti. 

Ziyarete, Yalova Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selami Tokay’da hazır bulunurken, YESO Başkanı Fehmi Öncü, Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerinin sorumluluk alarak siyasetin içinde aktif olması gerektiğini belirterek, “YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel’in de, CHP’de sorumluluk alması sevindirici” şeklinde konuştu. 
 
YESO Başkanı Fehmi Öncü, Yalova Belediye Meclisi’nde, dört Oda ve Birlik Başkanının görev yaptığını belirterek bunlar; “Yalova Berberler Odası Başkanı Şenol Ulutürk ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Halit Güleç, DP’den, Yalova Pazarcılar Odası Başkanı Selami Tokay ve Minübüsçüler Odası eski Başkanı Fahrettin Yıldız’ın AK Parti’den, Yalova Belediyesi Meclis Üyesi görevindeler. CHP’den de, STK temsilcilerinin yerel yönetimlerde görmek istiyoruz. CHP Yalova Belediye Başkan Adayları arasında adı geçen üç ismin de Yalova’da sevilen simalar” dedi. 
 
CHP İl Başkanı Özcan Özel ise yaptığı konuşmada, “CHP olarak Sivil Toplum Örgütlerine Yerel yönetimlerden CHP İl Başkan Yardımcımız, YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel sorumludur. CHP Yalova İl Örgütü’nde bu konuda oldukça önemli çalışmalarımız var. Bu konudaki en isabetli kararı elbette ki CHP’nin tabanı verecektir. Amacımız parti içersinde kırgınlık yaratmadan, demokratik bir ortamda belediye başkan aday adayları sayımızı, seçim sürecine kadar bire düşürmektir.” Dedi.