Toplantıya CHP İl Kadınlar Kolu Başkanı Nurten Özbakır, CHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Esen Kutluata ve Macide Arıkan,  CHP İl Başkanı Özcan Özel, Merkez İlçe Başkanı Burçin Tangürek il ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

     CHP İl Kadınlar Kolu Başkanı Nurten Özbakır’ın açış konuşmasıyla başlayan toplantıda konuşan Özbakır, CHP’ye yeni üye olan kadın üyelerin birbirleriyle tanışmasına olanak sağlamak parti içersinde çalışmaları değerlendirmek amacıyla toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

     Özbakır, ‘CHP’li kadınlar, yerel seçime hazır. Her mahallede ve her sokakta örgütlenme çalışmalarına ağırlık verdik’dedi.

 

CHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Esen Kutluata ve Macide Arıkan, Yalova’da CHP’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini olumlu çalışmalara imza attığını söyledi.

   Kutluata, ‘Türkiye’ye asıl yön veren bireylerin kadınlar olduğunu CHP’nin siyaset anlayışında kadının önemine vurgu yaptı.

 

CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, ‘CHP İl Kadınlar kolunun Yalova’da ciddi bir çalışma içersinde olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Yerel seçimlere doğru Partili kadınlarımızın hazırlıklı ve istekli görmekten ayrıca mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Çalışmalarımızı her seçim bölgesinde daha da pekiştirmeliyiz. Yalova genelinde 550 sandıkta görev yapacak sandıkların başında mutlaka bir genç ve kadın üyemiz görev almalıdır’dedi