Çifter, “Metin Dağ, kensine oy verenlere yasal olmadığı halde ruhsatlar veriyor. Kendisine oy vermeyenlerin yaptırdığı barakaları başlarına yıkıyor, kaçak inşaat tutanaklarıyla davalar açtırıyor, kendisine yakın olmayanlara baskı yapıyor.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’Ia yakınlığı ile bilinen, Ekrem Kopuz isimli vatandaşın mera alanı üzerine kaçak yapılan koca binasına, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ses çıkarmıyor. Herhangi bir işlem yaptırmıyor. Yapılan kaçak binaya işlemler yapacağına, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Ekrem Kopuz’a ait binaya ruhsat veriyor.
  Çiftlikköy, Sultaniye Mahallesi’nde yaşanan bu çifte standartı, birçok şikayet dilekçesi yazarak, İçişleri Bakanlığı’na gönderdim.
  Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın, bana ve birçok kişiye maddi ve manevi zararlar verdiğini, bu adeletsizlikleri şikayet dilekçelerimle gerekli mercilere ulaştırdım. Bundan sonuç alacağıma kesinlikle inanıyorum. Suç işleyen, görevini kötüye kullanan her kim olursa olsun, bunun hesabını mahkemelerde vermesini istiyorum.
  Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ı suçlayan dilekçelerimize, İçişleri Bakanlığı’nın ilgilenmesi, biz mağdurları sevindirdi.
  Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ve Yazıişleri Müdürü Emin Akpehlivan, Fen İşleri Amiri İbrahim Haberal hakkında, İçişleri Bakanlığı, 10-02-2012 tarih ve 275 sayı ile soruşturma izni verdiği, söz konusu karara ilgililer tarafından itiraz edilmesi üzerine konu ile ilgili itiraz dilekçeleri ve tebligat belgeleri 16-10-2012 tarih ve 1835 sayılı yazı ile İçişleri Bakanlığı (Hukuk Müşavirliğine) gönderildiği bilgisi elimize yazılı olarak ulaştı.
  Çiftlikköy’de yaşanan bu tür adaletsizlikleri yapanlara, yaptıkları kar kalmayacak” şeklinde konuştu.
 Haber-Fotoğraf: Ayhan Polat