Çiftlikköy Belediye Mart ayı Olağan Meclis toplantısının 2.Gündem maddesi olan Çiftlikköy Kızılay Şubesi tarafından verilen dilekçelerin görüşülmesi konusunda meclis, Kızılay Çiftlikköy Şubesi’nin kapalı pazar yerinde kiralamış olduğu 28 ve 29 nolu dükkanlardan kira alınıp alınmaması ile ilgili konunun, kira sözleşmesi bitene kadar, Temmuz ayında meclise tekrar getirilip,  görüşülmesine oy birliğiyle karar verdi.
      Gündemin 3.Maddesi olan Mokamp olarak bilinen belediyeye ait arsanın kiraya verilmesinin görüşülmesi konusunda, görüşlerini meclis üyeleriyle paylaşan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, meclis üyeleriyle tartışma yaratan konuyla ilgili herkesin fikrini aldı. Mokamp konusunda araştırma yapılmak üzere, meclisin kararıyla Nisan ayına erteledi.
        Çiftlikköy ilçesinde bulunan ismi olmayan park ve sokaklara isim verilmesi ve İlçedeki ahırların kaldırılmasının görüşülmesi, oybirliğiyle, komisyona havale edildi.
    Gündemin 6.maddesi olan Kartlı su sayaç fiyatının belirlenmesinin görüşülmesi konusunda, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ,’ Yapılan araştırmalar sonunda, yeni abone olacak ya da sayacını değiştirecek vatandaşlar için sayaç fiyatını belirledik. 1 peşin, 8 taksit ödeme ile KDV dahil fiyatı 200 TL’ye olan sayacın, tarifenin ilk kademeden alınmasına, eski aboneler de isterlerse bu sayacı takmasına oybirliğiyle karar verildi’ dedi.
   Sözleşmeli personel ücretinin belirlenmesinin ardından, park yasağı olacak alanların görüşülmesi konusu trafik komisyonuna havale edildi.
     Çiftlikköy Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu, 06.03.2013 tarihinde Çarşamba günü 14.30’da Meclis toplantı Salonu’nda yapılacak.
Haber Foto: Gamze Yüksel