Çiftlikköy Plaj Voleybol Şenliği’ne Spartacus, Teşkilat, Amuda Kalkan Kaplumbağalar, Çiftlikköy Kültürspor, Yalova Merkez, Yal Fedaileri, Mehmetçik ve Şepidi takımları katıldı.

Halk etkinliğe büyük ilgi gösterdi

Eleme sistemiyle oynanan birbirinden çekişmeli karşılaşmalar sonucunda final mücadelesinde Şepidi ile Teşkilat takımları karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleden 3-1’lik skorla galip ayrılan Şepidi, turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada üçüncülük mücadelesini ise Amuda Kalkan Kaplumbağalar ekibi kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu.

Turnuvada derece alan takımlara ödüllerini Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Ayşe Ertuna, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş ve Çiftlikköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Şahinal takdim etti. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, spora ve sporcuya her daim destek verdiklerini ifade ederek, “Güzel Çiftlikköy’ümüzde plaj voleyboluna yönelik olarak yaz aylarında böyle bir etkinlik organize ettik, halkımız da etkinliğe ilgi gösterdi. Organizasyonda emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.