9 Milyon 740 Bin TL’ye mal olacak ortaokulda 20 derslik bulunacak. Bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak ortaokul 5.700 m2 inşaat alanı olacak. Yer tesliminden itibaren 360 günde tamamlanacak olan ortaokul ilçenin artan nüfusuna orantılı olarak eğitimde ciddi talebi de karşılamış olacak.

“Emeği geçen herkese eğitime verdikleri destekleri için teşekkür”

Yalova İl Genel Meclis Başkan Vekili İdris Durmuş konu hakkında yaptığı açıklamada teşekkürlerini, “Burada Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, AK Parti Yalova Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol'a, Valimiz Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol'a, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Muhammet Beşir ve yatırımlara bakan teknik ekibe, Çiftlikköy İlçe Kaymakamımız Ömer Bilgin, AK Parti İl Başkanımız Muğlim Bağatar ve ilçe başkanımız Fettan Engin'e, Çiftlikköy Belediye başkanımız Ali Murat Silpagar'a ve emeği geçen herkese eğitime verdikleri destekleri için teşekkürü borç biliyorum.

“Yatırımlarımız devam edecek”

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan ve mesai arkadaşlarımıza verdikleri emekler için şimdiden müteşekkirim. Elbette İl Genel Meclisi Başkanımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içerisinde tüm alanlarda yatırım ve hizmeti getirmede artan oranda çalışmalarımız devam edecek. Pandemi sonrası özlediğimiz okullarımıza kavuşacak eğitim camiasına daha iyi imkân sağlayacak bu yatırım İlçemize şimdiden hayırlı olsun” ifadeleriyle belirtti.