Antrenör Halil İbrahim Yüksektepe nezaretinde turnuvaya katılan Çiftlikköylü karateciler, turnuvada 5 birincilik, 5 ikincilik ve 7 üçüncülükle ayrılarak toplamda 17 madalyayla podyumda zirvede yer aldı.

Birincilik kürsüsüne çıktılar

Turnuvada başarılı performansıyla dikkat çeken Çiftlikköylü karatecilerden Kerem Hamza Karaman, Kerem Aydın, Zeynep Özağıl, Muhammed Miraç Öner ve Yasin Yağcı tüm rakiplerini devirerek birincilik kürsüsüne çıkarken, Neslihan Aydın, Rahman Emirhan Özüdoğru, Yiğit Yıldız, Ahmet Refik Çakır ve Asude Şems Yüksektepe ikincilik elde eden isimler oldu. Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı’ndan Muhammet Ağır, Hilal Umurbek, Rayet Hilal Özbayrak, Selinay Sökmen, Taha Delihasan, Ufukcan Delihasan ve Hurşud Baba Aliyev de üçüncülük elde eden sporcular oldu.

Sporcularımız 5 altın, 5 gümüş, 7 bronz madalya

Başarılı bir turnuvayı daha geride bıraktıklarını belirten Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Halil İbrahim Yüksektepe ise, “Yalova Karate İl Şampiyonası’nda sporcularımız 5 altın, 5 gümüş, 7 bronz madalya ile güzel derecelere elde ettiler ve iyi müsabakalar çıkardılar. Kulübümüze ve sporcularımıza daima destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a, Başkan Yardımcımız Abdurrahim Solmaz’a ve kültür müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz daima ileri giderek çıtayı yükseltmek ve daha nice başarılar elde etmek. Derece alan sporcularımı tebrik ediyorum, emekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.