Çiftlikköy Belediye Başkanı ve Çiftlikköy Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Murat Silpagar’ın da tribünlerde yerini aldığı mücadelede Çiftlikköy’ün Sultanları, karşılaşmaya Doğa, Ayşegül, Nihal, Burçin, Gülen Göl ve Büşra Göral altılısı ile başladı.

İlerleyen dakikalarda Esma, Libero Damla Tilki gibi isimler de oyuna dahil olurken, mücadelenin ilk setinde ard arda sayılar bulan Çiftlikköy ekibi, 22 dakikalık mücadele sonrasında 25-10’la 1-0 öne geçen taraf oldu.

İkinci seti 25-15, son seti ise 25-18’lik skorlarla kazanan Çiftlikköy Belediyespor, 66 dakika süren mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Silpagar, “Derbiyi keyifle izledik”

Karşılaşmayı izleyen Başkan Silpagar, maç sonunda oyuncuları alkışlayarak tebrik ederek ve ligde emin adımlarla şampiyonluğu doğru yürüdüklerini dile getirerek, “Yalova’da iki Yalova takımının centilmence mücadelesini keyifle izledik. Takımımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum, bizlere her zaman destek veren taraftarlarımızla birlikte bir bütün olarak inşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız.” Dedi.

Grupta namağlup liderliğini sürdüren Çiftlikköy’ün Sultanları, önümüzdeki hafta Yalova’da grupta ikinci sırada yer alan Bozüyük Belediyespor ile karşılaşacak.