Çınarcık Belediyesi, 06-09 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen; EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda stant kurdu.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, eşi Elif Soyer, Çınarcık Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Şefliği ve Çınarcık işi öğreticisi Bilge Şahin ile birlikte Gaziantep’te düzenlenen “EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı”nda Marmara’nın İncisi Çınarcık’ı tanıttı.

Fatma Şahin, Çınarcık İşi’ni inceledi

Çınarcık Belediyesi, Gaziantep’te düzenlenen ve 4 gün süren fuarda hazırladığı stantta Çınarcık’a özgü yöresel ürünler, yapılan projeler ve belediye çalışmaları hakkında ziyaretçilere bilgi verirken; Çınarcık Belediyesi’nin yayınları ve hediyelik eşyaları da ziyaretçilere takdim ettiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, fuar alanındaki Çınarcık standına büyük ilgi gösterdi. Stanttaki ürünleri tek tek inceleyen Başkan Fatma Şahin, Çınarcık ve “Çınarcık İşi” hakkında bilgi aldı.

Başkan Soyer, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar ile birlikte fuardaki stantları dolaşarak çevre, şehircilik ve teknoloji alanında yapılan yenilikleri takip ettiler.