Modaseverler tarafından ilgiyle, beğeniyle takip edilen, modaya kendi çizgi ve tasarımıyla yön vermeyi ilke haline getirmiş bir firma olarak dikkat çeken Çınarçık Export mağazası, kaliteli ürünleriyle her kesime hitap ediyor.

   Çınarçık Export mağazası ile kadınlar değişimin baştan çıkarıcı coşkusunu yaşarken, aynı zamanda şıklığın ayrıcalığını taşıyan zarafeti de yakalıyorlar.

    Giyim sektöründeki yerini, ürün kalitesine olduğu kadar estetik anlayışa da yansıtan adeta moda dünyasını yakından izleyen farklı bir bakış açısıyla, tasarlanmış kıyafetler, modanın güncel çizgilerini ürünlere yansıtan Çınarçık Export mağazası, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

    Çınarçık Export mağazasının işletme sahibi, Mehmet Diker, ‘40 seneden beri giyim sektörüyle ilgileniyorum. 20 yıldan beri Çınarçıktayım. Özgün tasarımlar, şık, rahat, uyumlu modelleri mağazamızda görebilirsiniz.
Özel kalite ve estetik anlayışını, her sezon, modasına yön veren çizgilerle bütünleştiren renkli ve çarpıcı ama en önemlisi çok yönlü bir koleksiyonu, bu sezonda da, Çınarçık Export mağazasında sizlerle buluşturduk.

     Diker, “Şıklığınızı değişik konseptte uygun fiyata baştan aşağıya tamamlamak için bayan giyim ürünleri ile kaliteyi uyguna giymek isteyenlere göre her şey var. Fiyat ve satış politikasıyla, Çınarçık halkının ve Çınarçık dışından gelen yabancı müşterilerimizin gönlünü fethettik. Amacımız rekabet değil, seçkin müşteri ortamı yaratıp, bay ve bayanların şıklığını ön plana çıkarmaktır. Sezonu Nisan ayında açıyoruz, Kasım ayında kapatıyoruz. Büyük beden kıyafetlerimizde var. Genelde anne kıyafetleri ağırlıklı satıyoruz. 20 yılından beri en güzel moda trendleri ve kaliteli ürünleri müşterilerimize sunduk, Bundan sonra da farklı konsept, özgün giyim anlayışını sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel