Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramazan Han, ’’Genel Sekreterlik kurulmadan önce Çınarcık Devlet Hastanesi atıl kapasitedeydi. 25 yataklı hastanede yatak işgal oranı hemen hiç yoktu. Genel Sekreterliğin hastanemizi kalkındırmasıyla yatak doluluk oranımız %50’leri aştı. Genel Sekreterlik kurulmadan önce hastanemiz yalnızca Dâhiliye polikliniğiyle Çınarcıklılara hizmet vermeye çalışırken,  bugün Nöroloji, Çocuk hastalıkları, Genel cerrahi, Enfeksiyon hastalıkları poliklinikleriyle, Evde bakım, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezleriyle, Ağız ve diş sağlığı ünitesiyle Çınarcıklıların, Yalovalıların yanı sıra çevre şehirlerden gelen vatandaşlarımıza da hizmet vermekte. Hastanemizdeki bu büyük kalkınmayı sağladığı için Genel Sekreterimiz Ahmet Altıner’e,  İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Fatih Seyran’a ve özveriyle çalışan hastane personelimize çok teşekkür ederim. Bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın vekilimiz Temel Coşkun’a ve Sayın Valimiz Esengül Civelek Hanımefendiye huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum’’dedi.

     Törende konuşan Yalova İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ahmet Altıner, ‘Sözlerime dünya üzerinde yaşanan bir drama değinmeden geçmek istemiyorum. Her gün televizyonda içimiz burkularak izlediğimiz, insanların hunharca katledildiği Mısır’da hayatta kalmaya çalışan kardeşlerimize ve şehitlerimize selamlarımı ve dualarımı gönderiyorum. Özel sektörle işbirliği yaparak Fizik Tedavi Hizmetini hayata geçirdik. İnşallah hep beraber ortak düşünceler, düşünce platformları, sosyal medya, internet, karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak bu hizmetleri çok daha iyi noktalara getirmeye hep beraber çalışacağız. Buradaki hizmetin tüm Çınarcık, Yalova hatta çevre illerden gelecek olan vatandaşlarımıza faydalar getirmesini, şifalar getirmesini diliyorum’’dedi.

Törende Çınarcık Devlet Hastanesi yöneticilerini ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini kutlayan Vali Esengül Civelek ve Milletvekili Temel Coşkun da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

   Konuşmaların ardından vatandaşlarında katılımıyla Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açılış kurdelesi kesildi.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi 1 uzman hekim ve 10 sağlık personeli görev yapacak. Ünitede aynı anda 30 hasta tedavi görebilecek.