İlçe ve belde protokolünden tam katılım

Çınarcık Belediyesi tarafından Liman Restaurantta muhtarlar için düzenlenen yemek programına; Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Yalova İl Genel Meclis Başkan Vekili Murat Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Selvi, İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Yener, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Çınarcık Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Emin Oruçli, Mehmet Temel Koç, Nizamettin Balkaya, Ali Kırıcı, Gürsoy Aşıkoğlu, Kenan Ertaş, Yüksel Ada, AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, Deva Partisi Çınarcık İlçe Başkanı Ersavaş Alaybeyoğlu, MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar, kurum müdürleri mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Aksak, “Her zaman muhtarlarımızla birlikte olacağız”

Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak programda, “Bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sevgili muhtarlarımız, gününüz kutlu, yolunuz açık olsun. Her zaman muhtarlarımızla birlikte olacağız, her zaman birlikte olmaya gayret göstereceğiz. Bu programı düzenleyen Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e de ayrıca teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Soyer, “Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe aşamayacağımız sıkıntı yok”

Bu mutlu günde muhtarlarla birlikte olmaktan çok büyük bir bahtiyarlık duyduğunu ifade eden Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer konuşmasında, “Biz çözüm odaklı, hizmet odaklı samimi bir gayretin içerisindeyiz. Aslında biz bugün birlik ve beraberlikten doğan samimi bir ortamı paylaşmak için kaymakamımız, belde belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, parti temsilcilerimiz, kurum müdürlerimiz, mahalle ve köy muhtarlarımız ile bir araya gelerek, ayrımcılığı ortadan kaldırarak, Marmara’nın İncisi Çınarcık’a daha da güzel nasıl hizmet edebiliriz için toplandık.

Muhtarlarımızın bizlere iletecekleri talepleri doğrultusunda çalışmalarımız için stratejik bir plan oluşturuyoruz. Bu plan doğrultusunda mahallelerimizin eksiklerini gidererek vatandaşlarımızın bizlerden beklediği hizmetleri sunuyoruz. Biz bu ilçenin güzelliği, refahı, huzuru, mutluluğu için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe aşamayacağımız sıkıntı yok. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımıza kulak vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ilçemizin gelişimi ve değişiminde gösterdikleri gayret ve destekler nedeniyle kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Edepali, “Muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim”

Muhtarlar adına konuşan Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Edepali “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Bu anlamlı ve güzel organizasyonu düzenleyen Başkanımız Sayın Numan Soyer’e ve ekibine ayrıca teşekkür ederim” dedi.