Bu proje, üniversite personelinin 7 ve 8. Sınıfa devam etmekte olan çocuklarına yaklaşan SBS  maratonunda ve okul derslerinde  destek olmayı amaçlamaktadır.
    Yalova Üniversitesi Sosyal Girişimcilik Kulübü üyesi öğrenciler hafta sonları eğitim desteğine ihtiyaç duyan öğrencilere Matematik, Türkçe, Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve İngilizce alanlarında ders vererek çocuklara yardımcı olmaktadırlar. Sosyal Girişimcilik Kulübü ve YÜSEM  ortaklığında gerçekleştirilen bu proje YÜSEM  destekleriyle  Karizma İş Merkezi  YÜSEM  dersliklerinde yapılmaktadır. YÜSEM binasında  9 Mart tarihinde başlayan projeye aileler ve çocuklar tarafından ilgi oldukça  fazlaydı
Sosyal Girişimcilik Kulübü üyesi ;  ders veren öğrenciler    proje kapsamında öğretmenliğin yanında çocuklarla birebir ilgilenerek çocuklara eğitim koçluğu yapmaktadırlar. Proje dahilinde derslere giren öğrenciler, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü dışında  üniversitenin diğer bölüm öğrencilerinden seçilmektedir. Böylece proje kapsamı genişleyerek büyümektedir.