40 kişi kapasiteli huzur evinde yaşlılar Milletvekili Coşkun’u sevinçle karşıladılar. Ziyarette il yönetim kurulu üyeleri, Merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri de hazır bulundu.
    Huzur evi müdürü ve çalışanlarından çalışmalar ile ilgili bilgi alan Milletvekili Coşkun, yaşlılarla birer birer sohbet etti.
     Yaşlılara yönelik çalışmalar ve verilen hizmetleri değerlendiren Coşkun’a, huzur evinde kalan yaşlılar dua etti, çalışmalarında başarılar dilediler. Sadece yaşlılar haftasında değil, yılın çeşitli zamanlarında da huzur evini ve kendilerini ziyaret ettiğinden ötürü milletvekiline teşekkür ettiler.
    Milletimizin geleneksel olarak yaşlılarına değer verdiğini ve her zaman özenle saygı ve sevgisini gösterdiğini belirten Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun,“Yaşlıların sadece belirli gün ve haftalarda anılmaması gerekir, yaşlılarımıza saygı geleneğini gelecek nesillere aktarmak için de yaşlılarımıza hürmeti çocuklarımıza aşılamak gerektiğine inanıyorum.
    Değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet, hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatıdır. Yaşlılarımız, aslında dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan geleceğimizdir.
Yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, ekonomik durumlarını iyileştirmek ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu ve mutlu bir ömür sürmelerini sağlamak, devletimizin öncelikleri arasındadır. Hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürmektedir. İmkanlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak AK Parti Hükümetlerinin her zaman öncelikli hedefleri arasında yer almıştır’dedi.
Huzur evi projesini 8.500 metrekare alan üzerine Yalova’mızda inşa etmekteyiz
    Coşkun, ’’İlimizde huzur evinde, yaşlılarımıza verilen hizmetlerin yakından takipçisiyim. Tam kapasite ile çalışan huzur evi, en iyi standartlarda hizmet vermektedir. Biz verdiğimiz hizmetleri yeterli görmedik, Yalova’mıza yakışır Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan örnek huzur evi projesini 8.500 metrekare alan üzerine Yalova’mızda inşa etmekteyiz. Bu yılın sonunda yapımının tamamlanmasını hedeflediğimiz sadece bu hizmetin bedeli yaklaşık 10 milyon TL tutarındadır. Fakat yaşlılarımız için, gençlerimiz için, Yalova’mız için ülkemiz için ne yapsak azdır diyoruz ve hizmetlerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz.
   Bu düşüncelerle, Yaşlılar Haftası’nı en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum” dedi.
    Yaşlılara karanfil dağıtan Milletvekili Coşkun’un ziyareti esnasında duygu dolu anlar yaşadı. Huzur Evinde yatalak olarak hizmet gören hastaları da ziyaret eden Coşkun, yaşlılara moral verdi.