250 kişi kapasiteli Çınarcık Spor Salonu yapımı inşaatı çalışmalarını inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Coşkun, ‘Çınarcık Spor Salonu inşaatının yapım süreci hızla devam ediyor. Sadece Çınarcık değil, Yalova genelinde yapımı devam eden yatırımların yakından takipçisiyim. Düzenli bir şekilde inceleme çalışmalarını gerçekleştiriyorum’ dedi.
     Çınarcık ilçe esnafını ve vatandaşlarını da ziyaret eden Coşkun, “Yalova adeta bir şantiye alanı misali yatırım ağı ile baştanbaşa örülüyor. Hizmet kervanı ile Yalova’mıza her geçen gün yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyoruz. Bizim hizmetlerimiz gururumuz, en büyük desteğimiz milletimizin kendisidir. Milletimiz bize hizmet emanetini teslim ettiği günden beri gece-gündüz, doğu-batı demeden memleketimizin her yerinde her alanda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yalova’mız için de yeni yatırımlar ve hizmetler gündeme gelecektir, Yalova’da görüşmelerimiz ve Ankara’da girişimlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde detaylarını sizlerle paylaşacağım” dedi.
PARTİ BİNASINDA, MUHTARLARLA, STK’LAR VE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ
      Parti binasında vatandaşları kabul eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, muhtarları, STK temsilcilerini, sendikaları ve vatandaşları dinledi. Çınarcık Çamlık Mahallesi muhtarı ve Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı, MKP mahalle azaları, önceki muhtarı ve mahalle sakinlerini ağırladı. Mahalle muhtarı ve halkının taleplerini dinledi, muhtarlar ve heyetleriyle görüş alışverişinde bulundu.
    Sendika ve STK il temsilcileri ile görüşen Coşkun, partide vatandaşların ziyaretçi akınına uğradı.     Coşkun, ‘Milletimizin bizlere olan bu denli teveccühü, ilgi ve alakası bize en büyük moral ve destek kaynağı olmaktadır, vatandaşımızın görüşleri, önerileri bizim için en değerli tavsiyelerdir, hemşerilerime teşekkür ediyorum ’ dedi. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile çalışmalarına devam etti.
    POLİS HAFTASINI KUTLADI
       AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, 10 Nisan Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Günü'nü kutladı.
   Polis Teşkilatının hem güven veren hem de güvenilen bir teşkilat olarak hizmet verdiğini’ ifade eden Coşkun, “Polis teşkilatımız, sahip olduğu köklü geçmişiyle demokrasinin sağlıklı işleyebilmesi, temel hak ve hürriyetlerin korunması gibi birçok hususta büyük çaba göstermektedir. Kendisini her geçen gün geliştiren ve dünya çapında bir kurum olduğunun bilincinde olan polis teşkilatımız, aynı bilinçle görevlerini yerine getirmektedirler. Suçluların yakalanarak ortaya çıkarılmasıyla birlikte huzurun, güvenliğin ve adaletin tecellisi polisimizin görevini yapmasıyla gerçekleşmektedir. AK Parti hükümetleri olarak başta polislerimizin özlük hakları olmak üzere, teknik donanım ve teçhizat olmak üzere daha iyi seviyelere getirmek için çalışmalar devam etmektedir. Böylece polisimiz görevlerini daha çağdaş şartlarda ve imkanlarda yerine getirebilmektedirler’ dedi.
      Coşkun, ‘Takdire şayan çalışmaları ile başarılarına her gün bir yenisini ekleyen emniyet mensuplarımızın ve polis teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Huzurumuzun sağlanması ve korunmasında, dirlik ve düzenimizin sürekliliği için fedakârca çalışan, halen görevleri başında olan emniyet mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum. Bu önemli görevi ifa ederken şehit düşen polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi de minnetle yâd ediyorum” dedi.