YACDER KERMESİNE KATILDI, GÖNÜL-DER HEYETİNİ KABUL ETTİ

            Yalova Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği (YACDER) hanımları tarafından düzenlenen kermese katılan Coşkun,  dernek başkanı Zeki Dumantepe ve dernek yöneticileri ile ayrıca görüştü. Ziyarette AK Parti il kadın kolları başkanı ve bayan il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular.

            13 gönüllü sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturdukları Yalova GÖNÜL-DER heyeti Milletvekili Coşkun’u makamında ziyaret ettiler. Bu hafta Cuma günü düzenlenecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinliğine Milletvekili Temel Coşkun’u davet eden GÖNÜL-DER üyesi dernek başkanları ziyaret sırasında çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ziyarette AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarından il yöneticileri de hazır bulundular.

            ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİ

            Ankara’dan Yalova’ya döndüğü her hafta sonunda esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Coşkun, günün bütün saatlerinde caddelerde ve sokaklarda Yalova halkının görüşlerini ve düşüncelerini paylaşıyor, esnafın ve Yalova’nın gündemini vatandaşla değerlendiriyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Rüstempaşa Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi, Fatih, İstanbul, Yalı ve Cumhuriyet caddelerinde vatandaşlarla sohbet etti.

            MÜSAİD’A İADE-İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

            AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. MÜSİAD’ın yönetim kurulunun tamamının hazır bulunduğu toplantıda söz alan MÜSİAD Yalova il Temsilcisi Abdullah Yanık, ‘MÜSİAD’ın hızla örgütlendiğini ve henüz 36 şube ve 18 temsilciliği bulunduğunu’ ifade etti. Milletvekili Coşkun’un ziyaretinin ve desteğinin, MÜSAİD il Temsilciliği için önemli olduğunu, sanayicilerin ve işadamlarının girişimlerini desteklemesinin Yalova’nın gelişmesi adına bir şans olduğunu söyledi.

            Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, “sivil toplum kuruluşları şehirlerin, bölgelerin, o şehirde ve bölgede yaşayan insanların gelişmesinde, kalkınmasında önemli özelliklere sahiptir. Bunun için Yalova’mızda sivil toplum örgütlerinin ağırlığının artmasını ve varlığını hissetmelerin ide önemsiyorum. MÜSİAD, ülkemizin çeşitli yerlerinde şubeleri ve temsilcilikleri bulunan ekonomik ve ticari çalışmalarının yanında sosyo-kültürel çalışmaları ile de varlığını gösteren, faal bir organizasyondur. Ben de dernek çalışmalarını takip ediyorum ve İstanbul’daki programlarına katılma fırsatı buluyorum.

            MÜSİAD’ın, Yalova’da da hızla ve önemli bir mesafe kat ederek şubeleşerek başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. İl Temsilcisi Abdullah Yanık ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.