Ziyaret ile büyük bir moral desteği bulduklarını ifade eden Genel Sekreter Ahmet Altıner, sağlıkta yapılan yeni idari düzenleme ile göreve geldiğini bundan sonraki süreçte Yalova’ya ve Yalova halkına hizmet edeceklerini söyledi. Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un ziyareti ile büyük bir moral desteği bulduklarını ifade eden Altıner, Yalova’nın sağlıkta önemli bir mesafe aldığını vurguladı.
         Sağlık yatırımlarının AK Parti Hükümetlerinin gündeminde en öncelikli olarak yer aldığını ifade eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “AK Parti Hükümetleri ile sağlıkta ciddi iyileşme ve önemli bir değişim sürecinin yaşandığını ifade etti. Hastane hizmetleri açısından Yalova’mızın doğu ve batı bölgelerine, Merkezine hakim bir yapı var. Çınarcık Devlet Hastanesi yapımı tamamlanarak hizmete açıldı, Yalova Devlet Hastanesi fiziki ve idari yeterlilikle sağlık hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor, Altınova Devlet Hastanesinin yapımı en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacaktır. Yalova sağlık konusundaki eksikliklerini önemli ve büyük ölçüde tamamlamıştır. İhtiyaçların giderilmesi için yapılan hazırlıkların, yapımı devam eden sağlık yatırımlarının Ankara’da takibini sürdürüyorum.
         Yeni görev alan başta Genel Sekreterimize ve Kamu Hastaneler Birliği Yalova il teşkilatına başarılar diliyorum” dedi.
         Polikliniklerde muayene için bekleyen hastaları ve yoğum bakım ünitesinde yatan hasta yakınlarını ziyaret eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
         Yalova İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Hatiboğlu’nu makamında ziyaret eden AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Dekan Hatiboğlu ile İlahiyat Fakültesi çalışmalarını değerlendirdi. İlahiyat fakültelerinin toplum nazarında bir itibarı olduğunu ifade eden Milletvekili Coşkun, “Yalova’mızda bir ilahiyat fakültesinin tam kadro ile kurulmuş olması, bölge illerinin ve Türkiye’deki ilahiyat fakültelerinin örnek bir modeli niteliğinde eğitimine devam etmesini destekliyorum. Şahsıma düşen her desteği vermeye hazır olduğumu özellikle ifade etmek istiyor, Dekanımıza, öğretim görevlilerine ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
 
 
VALİ YARDIMCISI ATİLLA SELAMİ ABBAN İLE GÖRÜŞTÜ
YENİ GÖREVE BAŞLAYAN NÜFUS VE VATANDAŞLIK İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
 
         Göreve yeni atanan Yalova Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mikail Uzala’yı ziyaret eden AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova’nın göç alan bir cazibe merkezi halinde olduğunu ifade etti. Beraberinde il başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kurum ziyaretlerine devam eden Milletvekili Coşkun, hafta içinde yapmış olduğu sosyal yatırımlar açıklamasına vurgu yaparak Yalova’mıza 2003’ten 2012 yılına kadar yapılan sosyal yatırımların 22 Milyon TL’ye yaklaştığını yineledi.
         Sosyal devlet anlayışının en hassas hizmet noktası olduğunu vurgulayan Yalova Milletvekili Temel Coşkun Vali Yardımcısı Atilal Selami Abban’ı ziyaretinde, ‘Yalova’da yapılan sosyal hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılmasında emeği geçen idari kadroya ve personele teşekkürlerini ilettiğini’ söyledi.