14 işyerinin tamamen yanması sonucunda büyük bir maddi hasara uğrayan işyeri sahibi Abdullah Baltacı ve oğlu Cevat Baltacı’nın üzüntülerini paylaştı.
‘Yangında can kaybının yaşanmamasının teselli edici olduğunu’ ifade eden Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, “Sanayi esnafımıza ve Abdullah kardeşime geçmiş olsun diyor, Allah beterinden korusun diliyorum. Çok şükür can kaybı yaşanmamıştır ve Yalova halkını üzen bu olayda tek tesellimiz olmuştur” dedi.
Yangın yerinde incelemelerde bulundu, görevlilerden yangınla ilgili bilgi aldı.
AK PARTİ, KOCAELİ İL DANIŞMA KURULUNDA KONUŞTU
       AK Parti Kocaeli Koordinatör Milletvekili Temel Coşkun, Kocaeli’nde partisinin gerçekleştirdiği 59. İl Danışma Meclis toplantısına katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı, Kocaeli il Milletvekilleri, il başkanı ve teşkilatların tam katılım sağladığı toplantı iki oturum halinde gerçekleşti.
Programın ilk bölümünde il teşkilatına hitap eden Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun konuşmasında, “Ekonominin her alanında kontrollü ve itidalli bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz. Hedeflerini birer birer gerçekleştiren, istikrarlı büyüyen Türkiye, yanı başındaki ülkelerin çok zor sıkıntılar çektiği dönemde olumlu gelişmelerle dünyanın dikkatini üzerine çekiyor. 2002’de başlayan AK Parti hizmetleri, başta mimarı Genel Başkanımız ve Başbakan’ımıza, desteğiniz ve dualarınızla onun hep yanında olan sizlere, aziz milletimize nasip olmuştur.
Coşkumuz, heyecanımız, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun diliyorum. Teşkilatlanma, sandık yönetim kurulları, üye çalışmaları ve teşkilat toplantıları ile kurumsal bir şekilde işleyen partimizin, hamdolsun ülkemizin her ilinde, ilçesinde ve beldesinde aynı coşku ve aynı heyecana sahiptir. AK Parti sizlerle birlikte siyasete hizmet etmeye, milletimizle birlikte demokrasiye güç vermeye devam edecektir” dedi.
ESENKÖY, KOCADERE, TEŞVİKİYE ZİYARETLERİ YAPTI, MERKEZDE ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Esenköy’de vefat eden Ahmet Muhtar Büyükçınar’ın cenaze törenine katılan ve ardından Esenköylülerle görüşen Milletvekili Coşkun, Teşvikiye ve Kocadere köy ziyaretleri yaptı. Kocaderede ikamet eden bir vatandaşın görüşme talebi üzerine köye gitti, köy meydanındaki kahvelerde oturan vatandaşlarla sohbet etti.
Milletvekili Coşkun’un yoğun programına rağmen görüşme talepleri üzerine köye gelmesinden büyük sevinç ve mutluluk duyduğunu ifade eden vatandaşlar Coşkun’a teşekkür ettiler.
Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Kıraathane ziyaretlerinde vatandaşlarla buluştu. Çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden esnaflar, Milletvekiline başarı dilediler.