29 Ekim 2021 Cuma günü 4. kez başkanlık görevine seçilen Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ve Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Dönmez ile bir araya gelen Temel Çoşkun, Polat ve yönetimini tebrik etti.

Coşkun, “Daha iyi çalışmalar yapacağınız konusunda size güveniyorum”

Başkan Polat’ın bir kez daha bu göreve seçilmesinin beklenmedik bir durum olmadığını ifade eden Temel Çoşkun, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminin yapmış olduğu çalışmalardan hareketle daha iyi çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirtti.

Başkan Ayhan Polat’ı uzun yıllardır tanıdığını hatırlatan Temel, “Daha iyi çalışmalar yapacağınız konusunda size güveniyorum. Yeni yönetiminize başarılı çalışmalar diliyorum” diyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Polat, “YGC’nin adını her platformda duyuracağız’’

Başkan Polat ise yaşadıkları yıpratıcı seçim süreci hakkında Temel Coşkun’u bilgilendirerek, ‘’Her türlü karalama, iftira ve algı ile karşı karşıya kaldım. Yıllardır Yalova Gazeteciler Cemiyetini ayakta tutmak için verdiğim hizmetleri çok iyi bilen delegelerin seçimlerinin lehime olacağından hiçbir zaman kuşku duymadım. Bu güvene layık olacak hizmetler için yeni yönetim kurulu ile kolları sıvadık. Çok güzel ve anlamlı projelerle Yalova Gazeteciler Cemiyetinin adını her platformda duyuracağız.’’

Polat, ‘’Bu anlamlı ziyaretten memnuniyet duydum’’

Bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat, “Yalova Gazeteciler Cemiyeti olarak yeni yönetimimizle daha iyi işlere imza atacağız. Aramıza yeni katılan üyelerimiz oldu, aramızdan ayrılan üyeler de oldu fakat yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek bir sonraki seçimde Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini genç bir meslektaşına devretmek istediğini belirtti.