Kan değişikliğinin ve yenilenmenin Yalova açısından faydalı olacağına inandığını söyleyen Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ‘Yalova zaten huzur kenti bir ildir. Ciddi sayılacak bir sorunumuz yok. Ancak tedbir elden bırakmamak lazım. Yarın ne yaşayacağımız ve nelerle karşılaşacağımız belli değil. Üniversitemiz var, gençliğimiz var. Yalova sürekli göç alan bir il. 81 ilden insanın yaşadığı bir yer burası. Emniyet teşkilatımız da canla başla çalışıyor. Göreviniz hayırlı olsun’ dedi.

     Huzurun olmadığı yerde hiç bir şey olmadığını ifade eden Coşkun, ‘Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada siyaseten ve iktidarın temsilcisi bir milletvekili olarak elimden gelen desteği vereceğim’ dedi.
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, ‘Yalova huzur şehri. Bize düşen bu huzuru devam ettirmektir. Yalova hızla büyüyen ve gelişen bir şehir. İstanbul, Kocaeli ve Bursa üçgeninde, Türkiye'nin en büyük 3 şehrinin arasındayız. Bizden önceki müdürümüz Ahmet Selim Akyıldız da Yalova’da çok başarılı çalışmalar yapmış. Bizde onun bıraktığı yerden daha ileriye nasıl gideriz,  nasıl katkı sağlarız diye, birlikte çaba sarf edeceğiz’ dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel