İlk olarak, Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri, Roman vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ardından Kadıköy Beldesi’nde yaşayan halkla buluştu, sıkıntı ve şikayetlerini dinledi.

Kadıköy’de, Sebahat ninenin misafiri olan Coşkun, köy halkı ile sohbet etti. Tarlada ve bahçede çalışan hanımlarla da görüşen Coşkun, kendisine gösterilen sevgi ve teveccühten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Coşkun, Roman Mahallesi sakinleriyle çay sohbeti yaptı

Bağlarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden Roman vatandaşlarla biraraya gelen ve taleplerini dinleyen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Roman vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Kentsel Dönüşüm sürecinin, Ankara’da takipçisi olduğunu belirtti. Roman vatandaşların Kentsel Dönüşüm süreciyle igili  soruları cevapladı.

Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri, kendilerini ziyaret eden Coşkun’a memnuniyetlerini dile getirdiler. Coşkun ise yaptığı konuşmasında; “Hemşerilerimi ilgilendiren her konuda, her zaman yanlarındayım. İlimize hizmet etmek, vatandaşlarımızın yaşam güvenliğini ve rahatını sağlamak başlıca görevlerimizdir. Her fırsatta ve koşulda, vatandaşlarımıın sorunları ve talepleri ile ilgileniyor, üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.