Yeni evlenen çiftlerin nikâh şahitliğini yapan Milletvekili Coşkun, Yalova’daki programlara ve AK parti Kocaeli il danışma kurulu toplantısına da katıldı.

KADIRGA ŞENLİĞİNDE YALOVALI KARADENİZLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

      Yalova Hasan Baba Mevkii’nde Yalova Karadenizliler Derneği tarafından 17.si düzenlenen Kadırga şenliklerine katılan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, şenliğe katılan yüzlerce Karadenizlilerle bir araya geldi.

    Yalova halkının yoğun katılımı ile gerçekleşen geleneksel Hasan Baba şenliğinde katılımcılar tarafından ilgi ile karşılanan Milletvekili Coşkun’a Yalovalı Karadenizliler evlerinde hazırladıkları ikramları sundular, hatıra fotoğrafı çektirdiler.    Çocuk, genç, yetişkin her yaşta katılımın gerçekleştiği şenlikte vatandaşlarla birlikte eğlenen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ‘Gerçek Türkiye bir ve beraber olarak, kardeşçe yaşayan, geleneklerine, örf ve adetlerine, dinine ve vatanına bağlı güzel insanlardan oluşur’ dedi.

      Türkiye’nin gelişiminden ve büyümesinden rahatsız olanlara milletin en güzel cevabını verdiğini, ülkesine bağlılıkla sahip çıktığı tavrını tüm dünyaya sergilediğini, aklıselimin galip geldiğini ifade eden Milletvekili Coşkun, ‘Dünyanın en güzel ülkesinde, Türkiye’nin en güzel şehrinde insanlara hizmet etmekten gurur duyuyorum’ dedi.

    Karadenizliler Dernek Başkanı Metin Bahadır, ‘Milletvekili Temel Coşkun, derneğimizin her talebine ilgi ile yaklaşıyor. Dernek yönetiminin çalışmalarını ile sürekli ilgileniyor. Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a, Karadenizliler Dernek Yönetim Kurulu ve Yalova’da yaşayan Karadenizli vatandaşlar adına teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

   Coşkun, AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Akay’ın kızı, AK Parti Yalova Belediye meclis üyesi Fahrettin Yıldız’ın oğlu, Saraç ve Dağdeviren aileleri, Yalova’nın tanınmış esnaflarından Burhan Karagözlü ve keçici ailelerinin düğün törenlerine katıldı nikâh şahitliği yaptı.

    Hafta sonunda pazaryeri esnafını ve pazara giden vatandaşları ziyaret eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi.

    AK Parti Kocaeli il Koordinatörü, Yalova Milletvekili AK Parti Temel Coşkun, 62. Kocaeli il danışma kurulu meclisi toplantısına katıldı.

     Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon başkanı Fikri Işık, Kocaeli Milletvekilleri Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.

SERMAYECİK KÖYÜ GELENEKSEL ÇİLEK FESTİVALİNDE, ALTINOVALILARLA BİR ARAYA GELDİ

     Her sene düzenlenen geleneksel çilek festivalinde çilek üreticileri Altınova halkı ile bir araya geldi.

   7. Geleneksel Sermayecik Köyü Çilek Festivali Altınova ilçesinde yaşayan vatandaşların ve Yalova il merkezinden gelen misafirlerin yine ilgi odağı haline geldi.

      Sermayecik Köyündeki festivaline olan ilginin her sene artarak devam ettiğini belirten AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Üreticiye, köylülerimize, tarım ve hayvancılığa çok önemli bitkisel ve hayvancılık teşvik, üretim ve ekipman destekleri sağlamaktayız. Sadece maddi yardım ve destekle yetinmiyoruz, üreticimizin bütün üretim aşamalarında eğitsel ve moral desteği de sağlıyoruz. Çiftçimizin, köylümüzün yüzü güldükçe, üretimini ve ekimini daha rahat bir şekilde sağladıkça daha çok çalışıyoruz. Yalova’mızın toprağı ayrı değerliliği, doğası ve çevresi ile eşsiz güzelliği, denizi ve konumu ile bulunmaz bir zenginliği vardır. İşte tüm kaynaklarımız bizim için birer birer önemlidir. Altınova ilçemizde taze meyve üretimi açısından büyük fırsatlara sahip adı gibi toprağı da altın ilçemizdir. Bu güzelliklerin tanıtımına katkı sağlamak, gelişimi için gereğini yapmak da bizlerin vazifesidir. Bu festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum, büyük çoğunluğa sahip üretici hanımlarımızı tebrik ediyorum’dedi.