Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan; ”Bahçeşehir Koleji'ne teşekkür ederim. İlk kez bu kadar geniş kapsamlı bir katılım oldu. Bu da bizi gururlandırdı. İnşallah bu yıl içerisinde de birkaç atletizm yarışmaları düzenleyeceğiz. Destek veren okul öğretmenlerimize, öğrencilerimiz ve ailelerine teşekkür ediyorum. Dereceye giren girmeyen öğrencilerime şunu söylemek istiyorum; sporu bir hayat felsefesi olarak kabul edin. Kendinizi geliştirmek için çalışın üzülmeyin, çalışırsanız siz de başarılı olursunuz. Her gün atletizm antremanları yaptırıyoruz. Güreşte dünya üçüncüsü olan Ahmet Bektaş çalıştırıyor. Bütün öğrencilerimiz katılabilir yarışmada emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

  Yalova Bahçeşehir koleji ve Acar eğitim kurumları kurucusu Mesut Acar; ”Öncelikle öğrencilerimizi çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. Düşünen insan olmak, kendini değil herkesi düşünen insan olmak demektir. 95’inci etkinlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Amacımız topluma sporcu kazandırmak bu manada geçen sene bu zamanlar masa tenisinde dünya üçüncüsü olduk. Yalova eğitimde, sporda marka” dedi.

Koşu yarışında dereceye giren öğrencilerimiz;

Minik erkek; İsmail Utku Kuru, Hüseyin Arda Balaban, Burak Emin Kotanoğlu.

Minik kızlar; Irmak Rençber, Tuana Uzun, Yaren Korkmaz.

Küçük kız; Ayşe Kaplan, Sinem Güven, Beyza Çiftçi.

Küçük erkek; Arda Ege Kurt, Muhammet Ege Ceylan, Kaan Selim Car,

Yıldız kız; Havin Polat, Narin Polat, Kader Yılmaz, Nisanur Gökdemir, Sude Özaydın.

Yıldız erkek; Fatih Kutluay, Talip Kaya, Haydar Albayati, Doğukan Şen. Büyük Erkek; Nevzat korkmaz, Rıdvan Altınmakas, yusufhan güneyir.

Büyük kız; Büşra Kaya, Melis bektaş, Tuğçegül Bucak. Genç Kız; Gülsüm Kırtay, Tuğba Taş, Sevilay Yalçın, Yasemin Çetin.

Genç erkek; Ceyhun Akıncı, Yiğit Kahraman, Ö.faruk Özdemir, Umut Sönmez

Özel Sporcular; Varol Vasilica, Oktay Can, Kamil Sancar, Şenol Demir.

Haber/Fotoğraf: Aleyna Toluç