Ayhan Polat;Yalova'da toplu yemek sektöründe ki başarınızı şimdi bir başka hizmet sektöründe vermeyi hedefliyorsunuz. Neden bir başka bir sektör?

Türker Dağdelen;Aslında başka bir sektör değil, bizim içinde bulunduğumuz Yalova ve yakın civar çoğu cemiyet organizasyonlarda, mekanlarla işbirliği ve çözüm partnerliği yapıyoruz.

Ayhan Polat;2018 yılı başında hizmete girecek olan yeni işletmenizin unvanı ne olacak.?

Türker Dağdelen;PARK333adı altında, 3 bölümden oluşan bir mekan. Düğün, davet, kurumsal etkinlik, söz, nişan,kına ve birçok organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Düğün için, 1500 kişi kapasitesi olan Yasemin Garden, Kına geceleri ve 250 kişilik organizasyonlar için Serin Bahçe, kapalı mekan davetler için ise200 kişilik bir alanımız mevcut.

Ayhan Polat; Yeni işletmeniz, konum olarak Yalova'nın neresindedir..?

Neden bu bölgede hizmet vermeyi düşündünüz?

Türker Dağdelen;Mekanımız, Yalova Samanlı köyü girişinde. Konum olarak nezih ve ulaşımı kolay çift taraflı minibüs ve ana yola cepheli.

Ayhan Polat;Yeni işletmenizde ne gibi hizmetler vermeyi düşünüyorsunuz?

Türker Dağdelen;Yukarıda bahsettiğim gibi her türlü organizasyonlara ev sahipliği yapmak istiyoruz.. Uzman ekibimiz ile hayallerdeki organizasyonları hayata geçirmek.

Ayhan Polat;Hizmet sektöründe Yalova'da bir boşluk olduğu düşüncesindemisiniz?

Türker Dağdelen;Arz talep meselesi bu işler. Kimisine iyi olan bir iş, diğerinde kabul görmüyor maalesef.

Ayhan Polat;Bu yeni işletmenizde, Yalovalıların hiç yaşamadığı, görmediği hizmetleri yaşattıracak mısınız?

Türker Dağdelen;Hedefimiz tabi ki bu, özel bir gün. İnsanlara en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağımızdan şüphe etmemeli konuklarımız.

Ayhan Polat;Bu işletme, Uzmanlar Cetaring'le bağlantısı olacak mı?

Türker Dağdelen;Uzman Catering olarak 6 yıldır Yalova geneli ve yakın komşu illerimizde birçok organizasyonun mutfağına el attık.Bu noktamızda da uzman kadromuzla hizmetimize devam edeceğiz.

Ayhan Polat;Bu yeni işletme ile, kaç personel daha istihdam etmeyi hedefliyorsunuz?

Türker Dağdelen;Sabit ekip olarak 8 - 10 kişi arası ama organizasyon büyüklüğüne göre çalışan kişi sayısı farklılıklar gösterecektir.

Ayhan Polat;Müşteri kitlenize, farkınızı anlatır mısınız?

Türker Dağdelen;Farkımız çözüm odaklı ve geniş bir vizyona sahip olmak aslında. Alışılmış organizasyonlar, menüler, konseptler yerine kişilerin isteklerini göz ününde bulundurarak hazırladığımız konsept menüleri en iyi şekilde sunabilmek.

Ayhan Polat;2018 yaz sezonundan beklentiniz nedir?

Türker Dağdelen;Sezona Yeni bir mekan olarak giriyoruz.Beklentimiz yüksek, seçenek fazla..

Ayhan Polat;Müşteri kitlenizi belirlediğiniz mı?

Türker Dağdelen;Her sektör için yapılmış yıllara göre büyük kapsamlı veya küçük analiz, anket çalışmaları vardır. Türkiye'de bulunmasa bile dünya çapında bakıldığında sektörümüzle ilgili bir çok çalışma mutlaka yapılmıştır.Bu çalışmaları bulup, rakamları ayrıntılı olarak incelememiz bize tahminlerimizle ilgili daha güçlü tespitler noktasında yardımcı oldu. Geniş bir kitleye hitap etmek istiyoruz. Çeşitli kapasite ve fiyat aralıklarında beklentileri karşılamayı hedefliyoruz.