Yalova’nın en gözde mekanlarından Sporium Tesislerinde, 26 Eylül 2021 Pazar günü gerçekleştirilen nikah merasimine Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, bir önceki dönem Yalova Millet Vekili Temel Coşkun, Gebze Cumhuriyet Savcısı Fikret Günay, Yalova Cumhuriyet Savcısı Cesim Eren, DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat, birçok kamu kurum müdürü, dernek ve STK başkanı ile iş insanları katılım gösterdi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un kıydığı nikahın şahitliklerini; Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Cumhuriyet Savcısı Cesim Eren, emekli müftü Hanifi Ballı, iş insanları Kemalettin Akkurt ve İlhan Kaçakelçi yaptı.

Büyük alkış arasında birbirlerine, ‘EVET’ diyen, Dalila ve Mensur’un mutlulukları yüzlerine yansırken, Nikah Defteri Yalova Valisi Muammer Erol tarafından gelin Dalila Murtic’e teslim edildi.

Takı töreni ve yapılan ikramların ardın, çekilen halaylar ve okunun türkülerle unutulmaz bir gece yaşayan davetliler, gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

Mel-Ay Medya Grup olarak genç çifti tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber-Fotoğraf: Abdullah Bozkurt