Türkiye Değişim Partisi Yalova İl Başkanı Av. Hidayet Çabuk, Merkez İlçe Başkanı Nurten Anıl, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Sevgi Kalyoncu ve Selma Doğan, farkındalık yaratmak, kadınların yanında olduklarını göstermek, ayrımcılığa, şiddete, cinsiyeti nedeniyle mobinge uğrayan tüm kadınların yalnız olmadıklarını hissettirmek adına Yalova halk pazarında pazarcı esnafa çiçek hediye etti.

“Kadınlarımıza yönelik şiddete son verecek caydırıcı önlemleri hayata geçireceğiz”

Amaçlarının, kadınların şiddet uygulayan ellere değil; çiçek veren, sevgi gösteren ellere layık olduğunu göstermek olarak ifade eden Değişim Partisi yönetimi tarafından, “Erkek esnaftan da çiçekleri eşlerine ve annelerine vermelerini rica ettik, ziyadesiyle olumlu tepkiler aldık.

Türkiye Değişim Partisi iktidar olduğunda; her gün medyadan üzülerek duyduğumuz, izlediğimiz kadınlarımıza yönelik şiddete son verecek caydırıcı önlemleri hayata geçireceğiz.

Tüm kadınlarımız bizim anamız, bacımız, halamız, teyzemiz, kızımız, yengemizdir.

Evli isek eşimizdir.

“Kadınlarımız bize güvensinler”

Onlara uzanan şerli elleri kırmak hususunda kimse bizden merhametli davranmamızı beklemesin. Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa'nın Veda Hutbesinde bize emanet ettiği kadınlarımızın korunması hususu, acil çözülmesi gereken toplumsal sorunumuzdur. Kadınlarımız bize güvensinler.

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün de söylediği sözü belirtmek isteriz ki; ‘Dünya'daki her şey kadının eseridir’” açıklamasında bulunuldu.