Yenileme kapsamında 110 tane tabela yenileriyle değiştirilecek. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Doğu Sahil Bandına giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yalova’nın çehresini Yalovalının da gezebileceği sosyal alanları genişleten ve güzelleştiren Yalova Belediyesi tarafından Doğu Sahil Bandı Yalova’nın cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Doğu Sahil Bandında hayata geçirilen proje ile Yürüyen Köşk yolu yeniden düzenlenmiş, yol boyunca ışıklandırma yapılarak halk tarafından tercih edilen sosyal bir alan oldu. Ancak yapımından kısa süre sonra kimliği belirsiz kişi veya kişilerce toplam 110 tanedekoratif tabelaya zarar verilmişti.

Konu ile ilgili konuşan Başkan Salman, “Belediyemiz tarafından hayata geçirilen Doğu sahil bandı projesi ile halkımız geceleri de korkmadan sosyal aktivitelerini yapabileceği sosyal bir alana kavuştu. Kamu malına verilen zararın ardından belediye ekiplerimiz harekete geçerektabelaları yenileriyle değiştirmeye başladı. Kısa süre içerisinde çalışmalar tamamlanarak doğu sahil bandı tekrar güzel görüntüsüne kavuşturulacak” dedi.