İncelemelerde Başkan Vekili Tutuk’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay, Belediye Meclis Üyeleri; Nurgül Urnuşmak, Yusuf Ziya Şener, Dursun Karahasan, Adnan Kırtay ile birlikte DSİ 13. Şube Müdürü Pelin Yalçın Balcı eşlik etti.

Sel ve taşkınlarına karşı önlem alınmış olacak

Yalova Belediyesi koordinasyonda DSİ ekiplerinin başlatmış olduğu çalışmalarda deniz mansab kısmında biriken rüsubat temizleniyor. Kısa sürede bitmesi planlanan temizlemenin ardından dereye deniz suyu girmesi daha kolay bir şekilde sağlanmış olacak ve dereden su akışı kolaylaşacak. Deniz suyunun dereye girmesiyle derede ki oksijen seviyesi yükselecek ve koku ve kötü görüntünün önüne geçilecek. Ayrıca yapılan temizlikle birlikte sel ve taşkınlarına karşı önlem alınmış olacak.

Saha çalışmaları yerinde incelendi

Başkan Vekili Tutuk, Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanı Umut Güçlü ile birlikte Yalova Belediyesi tarafından devam eden saha çalışmalarını takip etti. Yeni hastane çevre yolu kanalizasyon ve yağmur suyu hattı ile Doğan Sokak’ta devam eden yağmur suyu kollektör hattı çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Tutuk, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.