HABER: Abdullah Bozkurt

Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Ekim ayı sonuna kadar köyler dahil tüm ziyaretleri tamamlayacağını ifade edildi.

Ziyaretler, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla sürdü

Başkan Demirhan, Rüstempaşa Mahalle Muhtarı Orhan Kaya, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Osman Akgün, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Mehmet Tokay, Paşakent Mahalle Muhtarı Nihat Turhan, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Reşat Köseoğlu, Süleymanbey Mahalle Muhtarı Mustafa Kandemir, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Şerafettin Dikbaş, İsmet Paşa Mahalle Muhtarı Bahri Üstün’e, Deva Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle ziyarette bulundu.

Demirhan, ‘’DEVA’ya olan ilgi ve alaka bizleri mutlu ediyor’’

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Gittiğimiz her yerde, önerileri, tavsiyeleri, telkinleri, eleştirileri dikkatle dinliyoruz. Başta Yalova Valimiz Muammer Erol olmak üzere il protokolümüzü yönetimimizle birlikte ziyaret ettik. Önümüzdeki ayın sonunda köyler dahil tüm ziyaretlerimiz tamamlanacak. Gittiğimiz her yerde bize gösterilen ilgi alaka için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.