DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Yalovalılara sevgi ve selamlarının iletildiği nezaket ziyaretinde, Türkiye ve Yalova'nın gündeminde yer alan konular hakkında fikir alışverişi yapıldı. DEVA Partisi il başkanı Mehmet Demirhan Yalova Güç Birliğini çok önemsediklerini, dernek üyeleri ile beraber sivil toplumun Yalova’da güçlendirilmesi için her türlü iş birliğine ve birlikte çalışmaya hazır olduklarını bildirdi.

Mehmet Demirhan, pandemi sürecinde birey ve toplum sağlığının önemi, sağlık tedbirlerinin üst düzeye çıkarılmasına yönelik uzman görüş duyarlılığı ile çalışılması, Yalova’da Kent Planlaması, Kentsel dönüşüm, Sosyal adalet, yatırımcıların engellenmesi değil yatırım alanlarının ortaya çıkarılması çalışması ve iş birliği vizyonu, sivil toplum dayanışması ve kültürü vb. konularında fikirler paylaşıldı.

Yalova’nın İDO girişi ve çevresindeki alanlarda uzman olan şehir plancılarının görüşlerine itibar edilmesi gerektiği akıl, mantık ve bilimsel gerçeklerin doğrultusunda hareket edilmesinin şehrin menfaatine olacağını ifade etti. Kentin bu alanda yoğunluğun arttırılması yerine azaltılmasının planlanmasının doğru olacağına işaret etti.

Yalova Güç Birliği Dernek Başkanı İlhami Başkan; derneklerine yapılan nezaket ziyareti için teşekkür ederek, bizim derdimiz Yalova'nın hak ettiği ekonomik, kültürel, sosyal ve turizme yönelik hizmetleri bir an önce alması için her an 24 saat göreve gönüllü olarak hazır olduklarını ifade etti.