Yapılan ziyarette Demirhan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ileterek DEVA partisinin kuruluşundan, değer ve ilkelerinden bahsetti. BİKAMDER Başkanı Nurcan Bayar, yönetimleri hakkında bilgilendirmede bulunup derneğin kuruluşundan ve çalışmalarından bahsetti. Nurcan Bayar, devletten herhangi bir yardım almadıklarını ve kendi imkanlarıyla derneği yürütmeye çalıştıklarını söyledi.

“Sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmeye hazırız”

YAKHAD ziyaretinde, kanser hastalarının genel sorunları ve özellikle Yalova’daki sorunlar üzerinde duruldu. Asıl amacın; kanseri önlemek ve bunun için gerekli önleyici faaliyetler ve farkındalık çalışmaları yapılması gerekliliği ve de kansere yakalanmış hastaların iyi ve yeterli bir tedavi ile Yalova dışına çıkmadan iyileştirilebilmeleri üzerinde duruldu.

DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan: “Bizim için önemli olan halkımızın özellikle de çocuklarımızın sağlıklı olması ve bu konularda bilinçli olmasıdır. Bunun için de tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket etmeye de çözüm sunanlara yardım etmeye de, bizdeki çözümleri sunmaya da hazırız.” dedi.