Demirören Haber Ajansı Bursa Bölge Müdürü Osman Şişko ve Demirören Haber Ajansı Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Cansel Oruç, Yalova’da bir dizi ziyarette bulundular.

  Ziyaret kapsamda Bursa’dan Yalova’ya gelen Şişko ve Oruç, Yalova Gazeteciler Cemiyeti’ne de ziyarette bulunarak Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ile uzun bir süre basının sorunları ve basın camiası hakkında sohbet ettiler.

  Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, nazik ziyaretlerinden dolayı Demirören Haber Ajansı Bursa Bölge Müdürü Osman Şişko ve Demirören Haber Ajansı Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Cansel Oruç’a teşekkürlerini iletti.

  Meslektaşlarıyla her zaman, iletişim içinde olmanın gerekliliğine vurgu yapan Polat, ‘Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş, gazeteciliğin sorunlarını çok iyi bilen Demirören Haber Ajansı Bursa Bölge Müdürü Osman Şişko ve Reklam Sorumlusu Cansel Oruç’un YGC’ye yaptıkları ziyaretten dolayı çok memnum oldum. Geçmiş yıllarda, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun birçok ‘Başkanlar Kurulu’ toplantılarında beraber olduğumuz Osman Şişko ile Yalova’da buluşmak çok anlamlı oldu. Kendisine, Demirören Haber Ajansı Bursa Bölge Müdürlüğü görevinde başarılar dilerim’ dedi.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran