Doğan’ın açıklamasında şu sözlere yer verdi; “UYARIYORUM: İhtisas OSB’lerin birleşmesi için "yer seçimi, ÇED, kısacası her şey sil baştan olması gerekir.

Yalova Avrasya Giyim İhtisas OSB ile Yalova Gemi İhtisas OSB’nin birleşmesi İl Genel Meclisi gündeminde. Giyimle ile Gemi ne alaka? Elmayla armut toplanır mı? Buradan Karma OSB’ye yol açılır.

Karma OSB kim olursan, ne üretirsen üret yine de gel. Gel ki biz de size satamadığımız arsaları satıp para kazanalım anlamına gelir.

Bu ne demek? Kağıt Fabrikası dahil, İstanbul'da, karşı yakada ve çevre illerde istenmeyen ne kadar kirli sanayi varsa Yalova'ya getirip denizi, doğası, Termali ile yaratanın cömert davrandığı güzel Yalova'mıza yazık etmek demek.

Bunların amacı düzenli ve disiplinli bir sanayiyi geliştirmek değil, İhtisas OSB’yi Karma OSB’ye çevirerek arsalarının müşteri portföyünü genişletip para kazanmak.

Dünyanın COVİD-19 ile verdiği çevresel tepki ve isyan sonucunda tehlikeli ve zor anlar yaşadığımız bu günlerde İl Genel Meclisi karma OSB’ye yol açacak bu kararla güzel Yalova'mızın geleceğine yazık etmiştir.”