Belediye Başkanı seçilmesinin ardından 16 yılı aşkın bir süredir bu görevi sürdüren Altınova Belediye Başkanı Doktor Metin Oral, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle meslektaşlarını ziyaret etti. Özellikle pandemi sürecinin gerçek kahramanları olan doktorlara moral vermek ve teşekkür etmek isteyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, beklemediği bir sürprizle karşılaştı.  Doktorlar, tüm sağlık çalışanlarına çiçek hediye ederek Tıp Bayramını kutlayan Başkan Metin Oral’a, desteklerinden dolayı doktor önlüğü giydirdi.

17 yıl aradan sonra yeniden beyaz önlüğü giyen Başkan Oral, tarifi zor bir duygu yaşadığını ifade etti. Metin Oral, “Bugün pandemi sürecinin kahramanlarını ziyaret ettim. Ben onlara moral ziyareti yapmak isterken onlar bana sürpriz yapıp önlüğü sırtıma geçirdiler. Hüzün, onur ve mutluluğu aynı anda tattım.” dedi.

Altınova'nın geleceği ve sağlığı için el birliğiyle mücadeleye devam edeceklerini kaydeden Başkan Oral, salgın sürecinde hayatını kaybeden meslektaşlarını rahmet, minnet ve saygı ile andığını belirtti. Altınova’da geceyi gündüze katarak çalışan başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanları da her zaman her koşulda kendilerini yalnız bırakmadıklarını belirtikleri Başkan Metin Oral’a teşekkür etti.