Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nden Süper ligine yükselen YOSK için DowAksa'nın başarılı kulübe sponsorluğunu devam ettireceği açıklandı. Hem ligde hem de Avrupa kupalarında ilimizi ve ülkemizi temsil eden YOSK’a AKKÖK Holding, kendisine bağlı şirketleriyle uzun süredir sponsorluk yaptığı Yeşil-Kırmızılı takımımızın sponsorluğunu sürdürdü.

2020-2021 sezonunda DowAksa, YOSK’a sponsorluğunu sürdürecek. AKKÖK Şirketler Grubu, ilimizde binlerce insana iş istihdamı sağlayan ve on binlerce insanı bünyesinde emekli eden, Yalova'ya sayısız eser kazandıran ülkemizin en önemli sanayi kuruluşlarındandır. Sivil toplum kuruluşlarının da her zaman destekçisi olmuştur.

2020-2021 sezonunda da DowAksa, YOSK’u göğsünde taşıyacak. DowAksa’nın, sponsorluğuyla engellilere spor yaptırmaya devam edeceklerini belirten YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç; “Ülkemizin ve dünyanın sayılı firmaları arasında bulunan DowAksa, kulübümüze sponsor olmuştur. Yalova'ya yıllardır sayısız eser kazandıran AKKÖK Şirketler Grubu, binlerce kişiye iş istihdamı sağlamaktadır. Ayrıca Yalova'da engelliler spor yapabiliyorsa bunun sebebi AKKÖK Şirketler grubudur. Başta AKKÖK ailesine, AKKÖK Şirketler Grubu CEO'su Ahmet Cemal Dördüncü'ye, değerli yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca DowAksa İcra Kurulu Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü Douglas G. Parks'a da teşekkürlerimizi sunarız. DowAksa’nın sponsorluğunda ligde ve Avrupa kupalarında yer alacağız. Sadece Türkiye değil dünya genelinde kendisini ispatlayan DowAksa’yla gücümüze güç katacağız. Geçmiş yıllarda AKKİM ve AKKÖK Holding ile yakaladığımız başarıları sürdüreceğiz. Sosyal sorumluluk projeleriyle Yalova'ya hayat veren Türkiye'nin ilk ve tek karbon elyaf üreticisi, ilimize ve ülkemize hayat veren DowAksa, yeni sezonda da YOSK'a destek verecek. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi ülkemizin ve dünyanın sayılı takımlarının yer aldığı Süper Lig'de mücadele edecek YOSK'un yeni sezondaki maçları TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Ligde ve Avrupa kupalarında Yalova'mızı ve Türkiye'mizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.