Cilt gençleştirme uygulamaları ön plana çıkıyor

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Dr. Ali Usta gerek devlet hastanelerinde gerekse özel hastanelerde 28 yıl pratisyen hekimlik ve aile hekimliği yaptıktan sonra Eylül 2021’de emekliye ayrılarak, kendi kliniğinde hizmet vermeye başladı.

Son 6 yıldır Medikal Estetik üzerine yurt içinde ve yurt dışında önemli eğitimler alan Dr. Ali Usta, muayenehanesinde PRP uygulaması, leke tedavisi, ağrı mezoterapisi, migren mezoterapisi, fibromiyalji, cilt gençleştirme, ozon tedavisi, kupa tedavisi ve selülit lokal bölgelerini inceltme işlemlerinin yanı sıra yüz ve boyun bölgelerine kolajen, vitamin, hyaluronik asit uygulamaları ve leke tedavisi uyguluyor.  

Mezoterapi cilt sağlığı için çok önemli

Genellikle yüz uygulamaları gerçekleştirdiğini kaydeden Dr. Usta “Yaşlandıkça cilt sarkmasına bağlı oluşan eksiklikleri medikal tedavilerle düzeltiyoruz. Mimik çizgileriyle oluşan kırışıklar için tedavi uyguluyoruz” şeklinde bilgilendirmede bulundu.

Mezoterapi uygulaması hakkında bilgi veren Usta, “Vitamin, kolajen gibi cilt esnekliğini sağlayan tüm maddeler cildin üst derisinin ikinci tabakasında bulunuyor. Buradaki maddeler kaybolduğunda sarkmalar ve kurumalar başlıyor. Biz bu noktayı, iğne ve ilaç uygulamasıyla cerrahi işleme gerek kalmadan yeniliyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Haber-fotoğraf/Rukiye Polat