Özel Atakent Hastanesini ziyaret eden Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar ve Başkan Yardımcısı Orkun Saraçoğlu Halkla İlişkiler Sorumlusu Yelda Ak Arslantürk tarafından karşılandı.

   Umut Çınar Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. İlyas Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Kemal Okan Soykan, Yönetim Kurulu Üyeleri Opr. Dr. Musa Karabulut, Uzm. Dr Ertan Sarıbaş, Başhekim Uzm. Dr. Özhan Attepe ile Halkla İlişkiler Sorumlusu Yelda Ak Arslantürk tarafından ağırlandı.

  Hastane Yönetim Kurulu üyeleri ile yemek yiyen Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, Başkan Yardımcısı Orkun Saraçoğlu ve Yalova Altın Balık Marina işletmecisi Adnan Kırtay; Atakent hastanesi ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olduklarını ve dernek olarak bir çok projeye destek vereceklerini belirttiler.

  Özel Atakent Hastanesi’ni ziyaretlerinden çok memnun olduklarını ve bu ziyaretlerin devam etmesini temenni ettiklerini söylediler. Özel Atakent Hastanesi Yönetimi, Dünya Yaşlılık Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkürlerini iletti.