Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Başkan Yardımcısı Emine Ballı, Çiftlikköy Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasemin Karadeniz ve Manşet Gazetesi Haber Editörü Melis Sütşurup’un dernek merkezinde ağırladığı Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği Yöneticileri ile Yalova’nın gündemi başta olmak üzere, ülkenin yaşadığı hassas süreç ve Altınova’da Anadolu Erzurumlular Derneği Yönetiminin yaptığı faaliyetlerden söz edildi.

Dernek yönetimi adına, yapılan ziyaretti değerlendiren Başkan Ferman Durmaz, ‘’Yalova’da gerek kamu, gerek siyaset, gerek spor, gerek iş dünyasından bir çok iş insanı hemşerilerimizi ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soruyor, dostluğumuz pekişmesi, sorun ve sıkıntılarımız çözümü noktasında diyalog içinde bulunmaya çalışıyoruz.

Yalova’nın Altınova ilçesinde yaptığımız birçok faaliyeti, hemşerilerimizle paylaşıyor, kentimiz ve ülkemiz için ne gibi hizmetler yaparız noktasından hareketle, toplumumuza faydalı katkılar vermeyi amaçlıyoruz.

Yaptığımız birçok yardım faaliyeti ile aranılan, görevini yapan bir dernek olduğumuz söyleniyor. Bundan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.  

Anadolu Erzurumlular Derneği Yönetimi olarak, başta Yalova medyası olmak üzere Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliğini başarıyla sürdüren, hemşerimiz Ayhan Polat’ın başarılı çalışmalarını takdir ediyoruz.’’ Şeklinde konuştu.  

Yıllardır, gerek Yalova, gerek ülke için önemli bir görev olan gazetecilik mesleğini kamu yararı gözeterek, yılarca istikrarlı bir şekilde, etik kurallarına uyarak ifa ettiğini söyleyen Başkan Polat, ‘Yaptıkları başarılı faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği Yönetimini yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmaları ile diğer hemşeri derneklerine örnek olmalarını temenni ediyorum.’’ Dedi.

Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği Yönetimi yöneticilerine yapılan ikram ve son olarak çekilen toplu fotoğraf ile ziyaret sonlandı.