Milletvekili aday adayları parti il merkezlerine gelerek, belgelerini sunup basın açıklamalarının ardından adaylık müracaatlarını yaptılar.

Çiftlikköy ilçe halkının yakından tanıdığı Ebru Filiz de, 27 Nisan 2018 Cumartesi günü, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Binasına gelerek, AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Kendisini destekleyen, dost, arkadaş ve akrabalarıyla müracaatını İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’a yaptı. 

Ebru Filiz’in yaptığı müracaatta, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak şu açıklamada bulundu; “Kadın aday adaylarımızdan Ebru Filiz’e aday adaylığı hayırlı olsun. Allah muvaffak etsin. AK Parti olarak, bu dönem 3 tane milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz. En güzel hizmetleri yapacak olan kardeşlerimize milletvekilliği nasip olsun.

Ebru Filiz teşkilat destekli geldi, bu çok önemli. Ebru Filiz’e başarılar diliyorum. Milletvekillerimiz belirlendikten sonra, hep beraber Yalova için 3 tane milletvekilliğini alma noktasında gayret göstereceğiz. 

Ülkemizin bekası için, daha güzel yarınlar için, Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı başkanlık koltuğuna oturtmak suretiyle, yeni bir süreci başlatacağız. Çok çalışacağız ki milletvekili sayımızı 3’e çıkaralım. Hep beraber başarılı olacağız inşallah” dedi.

Yalova’dan milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Ebru Fiiliz ise yaptığı konuşmasında; “Uzun adam için, reisimiz için, hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Aday adaylığı için gerekli evrakları il başkanlığına sunan Filiz, toplu fotoğraf çekiminin ardından AK Parti il merkez binasından ayrıldılar.

Haber: Elif Tuzlacıoğlu