Eğitim Bir-Sen Yalova Şubesi Başkanı Ahmet Kotcioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MEB Ortaöğretim Genel Müdürü olarak göreve başlayan Cengiz Mete'yi Ankara'da ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kotcioglu yaptığı açıklamada; ”Cengiz Mete Yalova’mızda uzun yıllar öğretmenlik, yöneticilik ve sendikamızda Başkan Yardımcılığı yapmış değerli bir arkadaşımız. Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Gaziantep'e İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanınca hem üzülmüş hem de sevinmiştik. Böyle başarılı bir arkadaşımızı, Ortaöğretim Genel Müdürü olarak görmekten Yalova’mız adına onur ve gurur duyuyoruz. Bundan sonra da Yalova’mıza katkılarını bekliyoruz.” Dedi.

MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz Mete, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; ‘’Her şey gelip geçici. Amacımız gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Kalıcı olanın dostluklar.”

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve heyetin Mete’ye başarılar dileklerini iletmesi ile sonlandı.

EBS Yönetimi daha sonra, daha önce Yalova’da Şube Müdürlüğü görevinde bulunmuş, şu an Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olan Serkan Kocabaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.